Benefietmiddag Boergoensestraat voor Praat met Mij radio op 29 april

Delen op social media

Middin opent op maandag 29 april tussen 12.00 uur en 17.00 uur de deuren van locatie Boergoensestraat 136 te Rotterdam voor een speciale benefietmiddag. Cliënten van Middin verkopen dan allerlei leuke tuinspullen en lekkernijen. De opbrengst komt ten goede aan online radiostation Tropical Wood, dat op 29 april wordt omgedoopt tot Praat met Mij radio.

Benefietmiddag

Van 12.00 uur tot 17.00 uur staan de deuren van Middin Boergoensestraat (nummer 136) open. Cliënten verkopen dan plantenbakken, viooltjes en vogelhuisjes voor een piekfijne tuin. Bezoekers kunnen er tegen een kleine betaling ook terecht voor een lekkere pannenkoek, cupcake, stukje taart, koffie en thee. Natuurlijk maken de deejays van Tropical Wood, vanaf dan Praat met Mij radio, die middag ook live radio vanuit de huiskamer. De opbrengst komt ten goede aan de doorontwikkeling van het radiostation.

Eenzaamheids-chat op Praat met Mij radio

Tropical Wood is een online radiostation (www.tropicalwood.nl, vanaf 29 april www.praatmetmij.nl) dat zich ten doel heeft gesteld om eenzaamheid tegen te gaan. Vanaf 29 april gaat Tropical Wood verder onder de naam Praat met Mij radio. Er is 24 uur per dag muziek en twee uur per dag luisteren deejays het station verder op. Oprichters zijn jonge ondernemers Freek (17) en Giovanni (17). Eén van de deejays is cliënt en bewoner van locatie Boergoensestraat Dennis (18). Samen met oprichters Freek en Giovanni zet Dennis zich in voor de doorontwikkeling van Tropical Wood, onder andere met de zogenaamde eenzaamheids-chat. Bezoekers van de website kunnen dan in gesprek met deskundige medewerkers op het moment dat zij even behoefte hebben aan een praatje of advies.

Huislijke sfeer aan de Boergoensestraat

Manager van de Boergoensestraat Marieke Agterberg zegt over de benefiet en de ondersteuning vanuit Middin: “Ik ben er trots op dat we met ons geweldige team de bewoners zo kunnen ondersteunen, dat zij kunnen leven zoals zij dit graag willen! Als je ziet hoe Dennis groeit, dat we dit voor hem kunnen organiseren, geweldig! Laat hem ook maar vooral het middelpunt zijn!’.

Meer weten over locatie Boergoensestraat

Aan Boergoensestraat 136 wonen 22 mensen tussen 17 en 55 jaar met een lichamelijke beperking als gevolg van een progressieve ziekte. Als je het nieuwe frisse pand binnen stapt, valt de prettige en huislijke sfeer direct op. Dat Middin hier zeer intensieve en soms ook palliatieve (verpleeghuis-) zorg verleent, zou je niet direct zeggen. Dat maakt de Boergoensestraat een prettige plek om te wonen. De locatie is daarnaast uniek in de gespecialiseerde 24-uurs beademingszorg die zij biedt. Dankzij de kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en zorg die Middin levert, kunnen onze bewoners hun leven voortzetten zoals zij dat graag willen, ondanks de beperkingen die zij hebben. Bekijk het informatieblad