Caren: jouw zorgplan altijd dichtbij

Je wilt je eigen leven leiden. Dat gaat niet altijd vanzelf. Er zijn dan mensen die je in het dagelijks leven ondersteunen. Bijvoorbeeld een familielid, een kennis of een persoonlijk begeleider van Middin. Deze mensen samen noemen we jouw zorgnetwerk. Om jouw leven met zorg goed te helpen organiseren, kun je gebruik maken van Caren. Caren is een veilig online zorgportaal. Je vindt het op www.carenzorgt.nl.

Aan de slag

Maak een account aan op Carenzorgt.nl

Wat zie ik in Caren en wat kan ik ermee doen?

In Caren kun je vastleggen wat de mensen uit jouw zorgnetwerk voor je doen. Ook is het mogelijk om jouw zorgplan in Caren te bekijken. Waar je ook bent en op elk gewenst moment van de dag.

Connecties

In Caren kan jij mensen uit je omgeving uitnodigen en toevoegen aan jouw zorgnetwerk. Je kan vervolgens berichten naar hen sturen en met hen informatie delen. Jij bepaalt in Caren zelf wie van deze mensen wat mag zien en doen.

Kalender
In Caren heb je een eigen digitale agenda. Dit heet Kalender. In deze kalender kan jij zelf afspraken plaatsen, maar ook de mensen die toegang hebben. Een voorbeeld van een afspraak is: dinsdag samen met de begeleider boodschappen doen of donderdag bij je ouders eten.

Berichten
In Caren kan je ook berichten naar mensen uit jouw zorgnetwerk sturen. Iemand uit jouw zorgnetwerk kan ook een berichtje naar jou sturen. Een voorbeeld van een bericht is: ‘Mam, gisteren heb ik samen met een begeleider gekookt, dat vond ik leuk!’

Zorgplan
In Caren kan je ook op elk moment van de dag, waar je ook bent, jouw zorgplan en rapportages bekijken. Je moet hiervoor via Caren verbinding met Middin maken. Jij bepaalt zelf wie uit het zorgnetwerk jouw zorgplan, rapportages en afspraken kunnen bekijken.

Bekijk de demo

Meteen hulp nodig

Stel je vraag aan de helpdesk van Caren

Start met Caren

  • Vertel de begeleider dat je gebruik wilt maken van Caren en dat je via Caren het zorgplan wilt bekijken. Hierover maak je met de begeleider
    afspraken.

  • Als je het zorgplan van Caren gaat bekijken dan ontvang je van Middin een persoonlijke toegangscode. Met deze code heb je via het account toegang tot jouw zorgplan.

  • Maak een account aan op www.carenzorgt.nl met jouw e-mailadres en mobiel telefoonnummer. Op jouw Caren-account voer jij je persoonlijke toegangscode in. Op www.carenzorgt.nl vind je onder het kopje 'Hulp' ook antwoorden op vragen over hoe het systeem werkt.

Flyer Caren

Download de flyer over Caren Klik hier