Corona nieuws

Op deze pagina lees je het nieuws over corona bij Middin.

Bezoekregels

De bezoekregeling wordt weer versoepeld. Dat is goed nieuws. Lees hier meer over het versoepelen van de bezoekregeling. 

Besmettingen binnen Middin

Op dit moment zijn er geen besmettingen bij Middin. Wij doen er alles aan om dit zo te houden. Tot ons verdriet zijn er cliënten overleden aan het coronavirus. Onze gedachten gaan uit naar hun dierbaren. We wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Coronalocaties

We hebben speciale locaties geopend. Deze locaties zijn alleen voor cliënten die besmet zijn met corona. Wil je weten hoe het geregeld is? Lees dan verder.

VGN vraagt aandacht gehandicaptenzorg

Vereniging Gehandicapten Nederland (VGN) vraagt door deze reclamecampagne extra aandacht voor de gehandicaptenzorg. Afstand houden is nu belangrijk, maar in onze zorg kan dat vaak niet. De reclame is begin mei te zien op NPO 1,2 en 3.

Arie is 96 jaar en geneest van corona

Arie stond samen met zijn zus in de krant, het Algemeen Dagblad (AD). Hij had corona en is daarvan genezen. Wat een opluchting. Lees zijn bijzondere verhaal.

Speciale coronalocatie voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag

Op Buitenklingen 5 is een speciale locatie ingericht. Deze locatie is speciaal voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag die besmet zijn met coronavirus en milde klachten hebben. Lees hierover meer informatie.