Corona nieuws

Op deze pagina lees je het nieuws over corona bij Middin.

Bezoekregels

Stap voor stap proberen we bezoek op locatie weer mogelijk te maken. Op locaties waar een besmetting is of waar we denken dat er een besmetting is, kan het niet. Elke locatie bij Middin is anders en daarom zijn ook de bezoekregels per locatie anders. Overal geldt maatwerk. De begeleiders en zorgmanager van de locatie kunnen vertellen wat er wel en niet mogelijk is. Als je dus vragen hebt hierover, kun je bellen of mailen met de locatie. 

Besmettingen binnen Middin

Op een aantal locaties bij Middin zijn cliënten besmet met het coronavirus. Wij doen er alles aan om hen de zorg te bieden die nodig is. Zo is er een verpleeglocatie voor cliënten die ernstig ziek zijn door het virus. Tot ons verdriet zijn er cliënten overleden aan het coronavirus. Onze gedachten gaan uit naar hun dierbaren. We wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Coronalocaties

We hebben speciale locaties geopend. Deze locaties zijn alleen voor cliënten die besmet zijn met corona. Wil je weten hoe het geregeld is? Lees dan verder.

VGN vraagt aandacht gehandicaptenzorg

Vereniging Gehandicapten Nederland (VGN) vraagt door deze reclamecampagne extra aandacht voor de gehandicaptenzorg. Afstand houden is nu belangrijk, maar in onze zorg kan dat vaak niet. De reclame is begin mei te zien op NPO 1,2 en 3.

Arie is 96 jaar en geneest van corona

Arie stond samen met zijn zus in de krant, het Algemeen Dagblad (AD). Hij had corona en is daarvan genezen. Wat een opluchting. Lees zijn bijzondere verhaal.

Speciale coronalocatie voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag

Op Buitenklingen 5 is een speciale locatie ingericht. Deze locatie is speciaal voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag die besmet zijn met coronavirus en milde klachten hebben. Lees hierover meer informatie.