Logeren en vakantie

Op deze pagina vind je uitleg over logeren en vakantie bij Middin. Onderaan lees je de antwoorden op veelgestelde vragen. Je kunt ook met je begeleider praten over logeren en vakantie.

Op bezoek gaan en logeren kan en is leuk

Cliënten kunnen op bezoek gaan en logeren. Dit is leuk en samen maken we afspraken hoe we dit veilig kunnen doen.

Ga niet op vakantie naar oranje en rode landen

Wil je op vakantie? Bekijk dan het reisadvies voor je vakantieland. De overheid geeft op de website www.nederlandwereldwijd.nl voor alle landen op de wereld een reisadvies. Door corona is dit reisadvies voor veel landen code geel, oranje of rood. Geel betekent: let op, extra veiligheidsmaatregelen. Oranje en rood betekenen: ga niet op vakantie, het is niet veilig of zelfs gevaarlijk. Verandert de code tijdens jouw vakantie in oranje of rood? Neem dan direct contact op met je familie en begeleider. Bij thuiskomst moet je in quarantaine. Zo voorkom je dat je het coronavirus aan iemand anders kan doorgeven.

Hou je tijdens vakanties aan de coronaregels

Ben je op vakantie? Dan moet je je houden aan de coronaregels van het vakantieland en aan de Nederlandse coronaregels. 1,5 meter afstand houden dus, niet naar drukke plekken gaan, in je elleboog hoesten of niezen en vaak je handen wassen.

Veelgestelde vragen over logeren en vakantie

Aan wie kan ik iets vragen over op bezoek gaan, logeren of vakantie?

Heb je een vraag over jouw situatie? Praat hierover met je begeleider. Heb je een algemene vraag over op bezoek gaan, logeren of vakantie? Op deze website vind je op veel vragen een antwoord. Ook kun je bellen naar Middin: 070 - 372 12 34. Of een e-mail sturen naar klantcontact@middin.nl.