Gertrude van den Brink feliciteert Tracy Rowswell met haar diploma

Delen op social media

Afgelopen woensdag 20 februari nam Tracy Rowswell een prachtige bos bloemen in ontvangst voor het behalen van haar diploma Bedrijfsadministrateur niveau 4 aan de ROC Mondriaan. Een enorm mooie prestatie! Het was dan ook een feestelijke en bijzondere ontmoeting voor Tracy. Zij is nu zeer gemotiveerd en wil verder groeien in haar administratieve carrière met de hulp van haar ambulante begeleider.

 

Enorm trots

“Vanuit Middin zijn we enorm trots op Tracy en feliciteren we haar van harte. Met haar motivatie en doorzetting heeft ze haar diploma behaald. Ik wens haar dan ook heel veel succes in de toekomst, met haar positieve houding moet dit zeker goed komen!”, zegt Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter Middin.

Haagsche Bluf

Sinds 2015 wordt Tracy begeleid via het WMO traject door een ambulante begeleider van Middin. Tijdens dit traject heeft Tracy op Middin Locatie Haagsche Bluf in Den Haag, administratieve werkzaamheden verricht zoals het beantwoorden van mails, bezoekers ontvangen, en telefoongesprekken afhandelen. Tracy had het vertrouwen dat met behulp van een ambulante begeleider van Middin haar doelen en plannen kunnen worden gerealiseerd. Een begeleider om haar te helpen bij het zoeken naar werk en om haar advies te geven.

Op de voorpagina

Met haar positieve uitstaling is Tracy ook het gezicht van Middin. Ze straalt op de voorpagina van de website van Middin. Zij was zeer gemotiveerd om een administratieve opleiding te volgen. In 2015 heeft ze haar diploma Bedrijfsadministratief medewerker niveau 2 behaald. Daarna zette zij door en wilde ze meer uit zichzelf halen. Afgelopen december heeft ze haar diploma Bedrijfsadministrateur niveau 4 behaald. Tracy wil zich graag verder ontwikkelen in haar administratieve carrière met de hulp van haar ambulante begeleider. 

 

 

Aan het huiswerk
“Ik wil een mooie toekomst en een gezonde levensstijl”
Tracy Rowswell