Ik zoek hulp

Ik zoek hulp
Je wilt - zoveel mogelijk zelfstandig - je leven leiden, werken, leren en wonen. Maar soms lukt dat niet op eigen kracht. Middin biedt dan ondersteuning op maat in de provincie Zuid-Holland. Tijdelijk of voor langere tijd. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of ouderdomsaandoeningen. Aan huis, in de wijk, in activiteitencentra en op woonlocaties.

Hulp bij werk en activiteiten

Wil jij op een leuke manier aan de slag met betaald werk, vrijwilligerswerk of zoek je een vorm van een dagactiviteit? Wij kunnen je helpen om een geschikte werkplek of een activiteit te vinden. Ook kunnen we de begeleiding bieden die jij nodig hebt om fijn te (blijven) werken. Wij helpen je graag op weg naar een werkvorm en werkplek die bij jou past.

  1. Ondersteuning bij werk en activiteiten

Ben je al cliënt bij Middin?

Ben je al cliënt van Middin? Dan kun je hier informatie vinden over ons online zorgportaal Caren, onze informatiemap en de geldgids.

  1. Informatie voor cliënten

Caren: jouw zorgplan altijd dichtbij

Je wilt je eigen leven leiden. Dat gaat niet altijd vanzelf. Er zijn dan mensen die je in het dagelijks leven ondersteunen. Deze mensen samen noemen we jouw zorgnetwerk. Om jouw leven met zorg goed te helpen organiseren, kun je gebruik maken van Caren. Caren is een veilig online zorgportaal.

  1. Informatie over Caren

Bekijk al onze locaties

Middin is altijd in de buurt. In meer dan 15 gemeenten binnen Zuid-Holland bieden wij ondersteuning, activiteiten, werk, scholing en wonen. Locatie zoeken