Ik zoek hulp

Ik zoek hulp
Je wilt - zoveel mogelijk zelfstandig - je leven leiden, werken, leren en wonen. Maar soms lukt dat niet op eigen kracht. Middin biedt dan ondersteuning op maat in de provincie Zuid-Holland. Tijdelijk of voor langere tijd. Voor kinderen, jongeren volwassenen en ouderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel of ouderdomsaandoeningen. Aan huis, in de wijk, in activiteitencentra en op woonlocaties.

Wie ondersteunt Middin?

Geen mens is hetzelfde. En geen beperking is hetzelfde. Daarom biedt Middin ondersteuning op maat. Samen met jou en voor iedereen die voor jou belangrijk is, werken we aan goede oplossingen. Voor wie is Middin er?

 1. Kinderen, jongeren en gezinnen
 2. Volwassenen met een verstandelijke beperking
 3. Volwassenen met een licht verstandelijke beperking
 4. Volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel
 5. Volwassenen met een ernstig meervoudige beperking
 6. Volwassenen met een verstandelijke beperking en autisme
 7. Volwassenen met een lichamelijke beperking
 8. Ouderen

Hulp bij werk en activiteiten

Wil jij op een leuke manier aan de slag met (vrijwilligers)werk of een andere vorm van dagactiviteit? Wij kunnen je naar een werkplek of een activiteit leiden. Ook kunnen we de begeleiding bieden die jij nodig hebt om fijn te (blijven) werken. Wij helpen je graag op weg naar een werkvorm en werkplek die bij jou past.

 1. Ondersteuning bij activiteiten
 2. Begeleiding naar een werkplek

Ben je al cliënt bij Middin?

Ben je cliënt van Middin? Dan kun je hier informatie vinden over ons online zorgportaal Caren, onze informatiemap en de geldgids.

 1. Informatie voor cliënten

Caren: jouw zorgplan altijd dichtbij

Je wilt je eigen leven leiden. Dat gaat niet altijd vanzelf. Er zijn dan mensen die je in het dagelijks leven ondersteunen. Deze mensen samen noemen we jouw zorgnetwerk. Om jouw leven met zorg goed te helpen organiseren, kun je gebruik maken van Caren. Caren is een veilig online zorgportaal.

 1. Informatie over Caren

Bekijk al onze locaties

Middin is altijd in de buurt. In meer dan 15 gemeenten binnen Zuid-Holland bieden wij ondersteuning, activiteiten, werk, scholing en wonen. Locatie zoeken