Jeugdhulp aanbod in Rotterdam

Vragen of direct aanmelden?

Bel of mail ons Klantcontactcentrum

 

 

Opdrachtbeschrijving vanuit gemeente Rotterdam

Perceel E: ambulante hulpverlening

Middin

Middin biedt ondersteuning en zorg op woonlocaties, aan huis en activiteitencentra, aan zo’n 4.400 cliënten in zeven regio’s van Zuid-Holland.

Middin gaat de verbinding aan met bijzondere mensen en communiceert met hen op ooghoogte. En ondersteunt met wat nodig is, om ze zo goed mogelijk te laten deelnemen aan de maatschappij. Ongeacht beperking of leeftijd.
We zijn er, midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt.
We verstevigen en activeren netwerken.

Wat kunt u van ons verwachten?

Middin ondersteunt ouders en kinderen het liefst in de thuissituatie. Onze ondersteuning is gebaseerd op het versterken van de vaardigheden van de ouders én het stimuleren van een maximale ontwikkeling van kinderen. Dit doen wij in eerste instantie samen met de ouders, maar ook met het (sociale) netwerk van het gezin. Met partners, mantelzorgers en vrijwilligers, zorgen we ervoor dat kinderen en gezinnen weer zelf aan het roer kunnen gaan staan. Middin werkt met jeugdprofessionals samen in wijkteams.

Met wie werken we samen?

In de regio Rijnmond werken we samen met GGZ Delfland, Lelie Zorggroep, Timon, MEE, ASVZ, Visio en Auris.  

Actuele wachttijden

Wij hebben in Rotterdam geen wachttijden voor ons aanbod Jeugdhulp.

Contactgegevens

Klantcontact: 070 372 12 34
Email: klantcontact@middin.nl
Elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Bijzonderheden

Onze begeleiders en behandelaars hebben jarenlange ervaring met hulpvragen zoals die van jou. We helpen jou en je omgeving op weg bij alle vragen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van verstandelijke beperking (VG), lichte verstandelijke beperking (LVB), lichamelijke beperking (LG), autisme (ASS) en niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Middin werkt wijkgericht en weet daardoor veel over de voorzieningen, instanties en mogelijkheden in jouw wijk en stad. Samen zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk in je kracht komt te staan.

Website - homepage

www.middin.nl