Kantoor Rijswijk verhuist naar de Burgemeester Elsenlaan

Delen op social media

Deze week verhuizen de ondersteunende diensten van Middin naar een nieuw kantoor in Rijswijk. Ondertussen blijven we bereikbaar via telefoon en mail. Vanaf maandag 24 augustus zijn wij ‘over’ naar de Burgemeester Elsenlaan 170 in Rijswijk. Alle medewerkers en externe betrokkenen van Middin hebben inmiddels een verhuisbericht ontvangen.
JAN PETER

Van foto naar tekening

De tekening op het verhuisbericht is gemaakt door Jan Peter. Jan Peter werkt in het atelier en de winkel van Zinderin Delft maar door de coronamaatregelingen zit hij vanaf maart thuis. Met zijn vrouw Diana woont hij zelfstandig in een appartement van Philadelphia Zorg.

Het zou toch leuk zijn om een tekening van een Middiner op het verhuisbericht te plaatsen. Half juni, toen bezoek weer was toegestaan, maakte Marie-José van team communicatie een anderhalve-meter-afspraak om uit te leggen wat de bedoeling was. Met alleen een foto als voorbeeld ging Jan Peter aan de slag. Het was nog best moeilijk om alle details goed op papier te krijgen. Marie-José: ‘We hadden afgesproken dat Jan Peter mij altijd een appje mocht sturen als hij hulp nodig had of een vraag. Na een paar tussenstappen en bezoekjes mocht ik de tekening ophalen. We zijn superblij met het resultaat!’

jan peter