Kinderen en begeleiders trekken de sportschoenen aan voor een nieuw klimrek

Delen op social media

Op dinsdag 18 mei organiseerden sportmedewerkster Danielle Meijer en stagiair Govert Trappenburg een sponsorloop bij kinderdagcentrum Moskousingel in Den Haag. Het doel van de sponsorloop was om geld in te zamelen voor een nieuw klimrek op de locatie.

Meehelpen?

Help mee door een mooie bijdrage te schenken!

Samen met begeleiders liepen de kinderen talloze rondjes in hun sportieve kleding. Het enthousiasme bij de betrokkenen was groot. Buurtbewoners, familie en vrienden hebben allemaal een steentje bijgedragen aan het sportplezier van de kinderen.

Sponsorloop

Een opdracht vanuit Govert zijn studie was om tijdens zijn stage een evenement te organiseren. Danielle had drie sponsoraanvragen gedaan bij de fondsenwerving van Middin. Toen ze bij de fondsenaanvraag “eigen inbreng” zag staan, had ze een idee voor Govert: een sponsorloop.

Opbrengst

Het was een hele leuke dag en de sponsorloop heeft goed uitgepakt: de sponsorloop heeft meer dan €2500 opgeleverd! Met dit bedrag en nog een mooie bijdrage van stichting Vrienden van Middin kan de locatie een mooi nieuw klimrek aanschaffen voor de kinderen. Op de foto hieronder zie je hoe het er aan toe is gegaan op deze mooie dag.

KDC Moskousingel

Meer weten over kinderdagcentrum Moskousingel?

Begeleiders met kinderen tijdens sponsorloop

Tuin van Vrienden van Middin

Stichting Vrienden van Middin heeft het kinderdagcentrum al een keer eerder gesponsord. Vorig jaar wilden de begeleiders en kinderen graag een nieuwe tuin. Hiervoor heeft het Kinderdagcentrum flessen ingezameld als eigen bijdrage. Dankzij stichting Vrienden van Middin heeft KDC Moskousingel nu een mooie tuin en hopelijk komt daar snel een mooi klimrek bij!

Stichting Vrienden van Middin

Meer weten over stichting Vrienden van Middin? Lees meer