Klaar met je opleiding: kom werken bij Middin

Delen op social media

Het schooljaar is ten einde en nieuwe een groep studenten oriënteert zich op de arbeidsmarkt. Werkgevers staan in de rij om geschikte medewerkers welkom te heten. Aan jou de keuze. Wat wil jij?

Welke doelgroep spreekt je aan? In welke regio wil je werken? Wil je werken in een ziekenhuis, de ouderenzorg, in de geestelijke gezondheidszorg of kies je in voor de gehandicaptenzorg? Werken met mensen met een beperking is afwisselend en uitdagend.

Het is zo leuk om de cliënt na jouw inzet te zien groeien in het proces

Trotse ambassadeurs

Linda en Kayleigh zijn trots op het werk wat ze doen. Zij lieten zich interviewen en portretteren voor het magazine Medivacature. In dit magazine lees je verschillende verhalen van mensen die allemaal voor de zorg kozen.

Kayleigh in Medivacature

Wat wordt jouw keuze?

Werken bij Middin betekent ook werken voor en met verschillende mensen. Of dat nu op een woongroep is, op een leer- en werkcentrum, of in de wijk als ambulant begeleider. Wil je werken met mensen met een licht verstandelijke beperking, Niet aangeboren hersenletsel, een lichamelijke beperking of complex gedrag. Er kan veel.

Wees open en eerlijk over je ambities. Het laat juist zien dat je open staat voor nieuwe uitdagingen en biedt mooie kansen

Ambities

Bij Middin kun je groeien en jouw ambities uit laten komen. Kayleigh staat als stagiair aan het begin en Linda is nog steeds op haar plek bij Middin.
Linda Spanjersberg (33) begon als woonbegeleider bij Middin. Nu, 15 jaar later, heeft ze zich ontwikkeld tot zorgmanager van drie locaties waar mensen met een beperking wonen en werken. “Middin heeft mij alle kansen gegeven mijn ambities waar te maken.”

Linda in Medivacature

Linda en Kayleigh in beeld

Bekijk het interview en de advertentie in Medivacature op pagina 62 en 154