Kom ook naar de ABCDate-avond bij Middin op 30 juni

Delen op social media

Op donderdag 30 juni organiseert Middin een ABCDate-avond. Een gezellige avond uit waar je spelletjes kunt doen en nieuwe mensen ontmoet. Geef je op en kom ook.

Aanmelden?

Wil jij je aanmelden voor deze ABCDate-avond? Doe dit via de kalender van ABCDate.

Een ABCDate-avond is een leuke en gezellige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Er zijn spelletjes en lekkere hapjes en drankjes. Ben je er ook bij op donderdag 30 juni van 19.00 tot 20.30 uur in het restaurant van Middin Rijswijk? In de uitnodiging onderaan de pagina vind je meer informatie.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden? Ga hiervoor naar de kalender op de website van ABCDate. Of vraag het aan je begeleider. Als je jouw begeleider of een familielid wilt meenemen, mag dat natuurlijk. Op deze avond zijn ook cliënten van andere zorgorganisaties welkom.

Nog geen lid van ABCDate?

Ben je nog geen lid van ABCDate maar wil jij je graag inschrijven? Vraag je begeleider hoe je dit doet. 

Voor wie is ABCDate?

Via de website van ABCDate kunnen mensen met een verstandelijke beperking die 18 jaar of ouder zijn elkaar ontmoeten. Ze kunnen eenvoudig en op een veilige manier contact leggen met cliënten van Middin en andere zorgorganisaties. Bijvoorbeeld om samen te chatten, vrienden te maken, een hobby te delen of om een relatie te zoeken.

ABCDate-avond uitnodiging