Koning verrast cliënten met bezoek Middin Brugsestraat

Delen op social media

Zijne Majesteit de Koning heeft maandagmiddag 12 maart 2018 in het kader van de Week van Zorg en Welzijn een bezoek gebracht aan woonlocatie Brugsestraat van Middin.
Ik vond het geweldig dat de Koning er was. Ik sprak hem in de keuken waar ik bezig was. Ik denk dat ik er vanavond over ga dromen, zo leuk vond ik het!
Aldus Aldrich, bewoner Brugsestraat.

Tijdens het bezoek sprak Koning Willem-Alexander met cliënten, medewerkers en vrijwilligers van onze woonlocatie aan de Brugsestraat in Den Haag. Op onze woonlocatie aan de Brugsestraat wonen 23 cliënten tussen de 18 en 46 jaar met een verstandelijke beperking. Alle bewoners hebben een eigen domein voor wonen, slapen en koken. Er is ook gelegenheid om samen dingen te doen en bij elkaar te zijn. In de gemeenschappelijke keuken wordt vaak samen gekookt. Ook de familie is van harte welkom en eet regelmatig mee.

Veel van de bewoners gaan overdag zelfstandig naar een dagactiviteit zoals Bakker Vlinder en Zwedenburg. Anderen werken onder meer in de kinderopvang, bij de Haeghe-groep of bij McDonalds. Naast de professionele begeleiding spelen ook familie en vrijwilligers een belangrijk rol in het leven en de ondersteuning van de cliënten. Na afloop van de gesprekken volgde een rondleiding door twee woningen van onze cliënten.