Lees ons vernieuwde Kompas Magazine

Delen op social media

Het Kompas Magazine, ons jaarlijkse kwaliteitsrapport, is vernieuwd. In de editie over 2020 lees je niet alleen hoe we werken aan steeds betere zorg en begeleiding, maar ook volop persoonlijke verhalen van mensen die bij ons wonen, werken en leren.

Het complete Kompas Magazine

Benieuwd naar de verhalen van Marcel, Danny en alle anderen?

Het Kompas Magazine 2020 gaat over mensen die iets voor elkaar willen krijgen. Het gaat over Melissa, Tineke en Carola, die het leven thuis aan de Hanrathstraat via de lokale cliëntenraad steeds iets leuker willen maken. Over Marcel, die door zijn beperking soms verkeerde keuzes maakt, maar altijd op zijn begeleiders kan vertrouwen. Dit Kompas Magazine gaat ook over Danny, die met zijn collega’s op de Guntersteinweg de mooiste ansichtkaarten van Den Haag en omstreken maakt. Het gaat over de mensen die we helpen met leven.

Corona raakt ons allemaal

In dit Kompas Magazine kunnen we niet om corona heen. Sam Schoch en Emmeke van Eersel (raad van bestuur) vertellen in een interview dat ze erg onder de indruk zijn van de creativiteit en veerkracht van medewerkers het afgelopen jaar. ‘Ondanks alles er samen iets van willen maken, dat hebben we op veel plekken gezien,’ zegt Emmeke. Voor Ronald en Peter was corona ook heftig, maar gelukkig hebben ze elkaar. Een hechte vriendschap, ontstaan in een moeilijke periode. Met alle extra coronaregels proberen ze toch te genieten op locatie de Provenier. 

De stem van mensen

Vaccineren zal ons gelukkig steeds meer ruimte geven. Ruimte die nodig is om te leven, om te gaan voor wat goed en belangrijk voor je is. Hier helpen we graag bij. En dat begint dus bij de stem van de mensen die we helpen. In het Kompas Magazine laten we zien wat in 2020 goed ging en wat beter kan. Want dat is belangrijk voor de kwaliteit van zorg die we bieden. Alleen door te blijven verbeteren, kunnen we mensen helpen bij een fijn en prettig leven. 

In 't kort

In ’t kort

In Kompas Magazine in ’t kort lees je over de belangrijkste onderwerpen in 2020. Klik hier voor de verkorte versie.