Locatie Balen van Andelplein feestelijk geopend

Delen op social media

Afgelopen 4 oktober 2018 opende locatie Balen van Andelplein haar nieuwe deuren. De locatie is door Gertrude van den Brink, bestuursvoorzitter Middin, en Juliette Bouw, wethouder gemeente Leidschendam-Voorburg, officieel geopend.

Feestelijke opening

Na een mooie toespraak van onder anderen zorgmanager Hans Houweling en de vorige pandeigenaar, was het aan Gertrude van den Brink en Juliette Bouw de eer om met bewoners Kim en Corry de openingshandeling uit te voeren. In het bijzijn van bewoners, verwanten, medewerkers én omwonenden knipten zij het lintje door. Aan de bewoners overhandigde Gertrude daarnaast een cadeaubon. Hiermee kunnen zij zelf een mooi schilderij voor in de gezamenlijke woonkamer aanschaffen.  

 

Openingshandeling
Openingshandeling door Gertrude van den Brink, Juliette Bouw en bewoners.

Na de openingshandeling kregen de genodigden een rondleiding door het pand. De opening werd afgesloten met een borrel en een spectaculaire loterij, waarvan omliggende winkels als HEMA, Sport 2000 en Etos, de prijzen sponsorden. Ook was omroep Leidschendam-Voorburg aanwezig om de feestelijke opening vast te leggen. Bekijk het item hier.

Woonlocatie Balen van Andelplein

Balen van Andelplein is gelegen in de wijk Bovenveen in Voorburg en biedt woonmogelijkheid aan 24 cliënten met een licht verstandelijke beperking. Het pand beschikt over moderne één-kamerstudio’s, met ieder een eigen badkamer en keukenblok, en drie gezamenlijke woonkamers. In september 2017 is het pand aangeboden aan Middin. Inmiddels wonen er 21 cliënten.

Meer informatie over Balen van Andelplein?

bekijk de locatiepagina hier!