Midden in het leven

Delen op social media

 

 

Middin gaat voor midden in het leven

Middin gaat voor midden in het leven. Een nieuwe slogan, die zegt waar we als Middin voor staan. Met een nieuw logo. Nieuwsgierig? Bekijk de video.

 Midden in het leven

Bij Middin helpen we mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel midden in het leven te staan. We weten dat dit soms lastig kan zijn. Samen met jou zorgen we dat je kunt doen wat goed en belangrijk voor je is. Want dat maakt het leven leuker.

We helpen je met wonen, werken, leren, vrije tijd en voor jezelf zorgen. Samen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Vaak is een beetje hulp al genoeg. En kun je veel dingen zelf. Laten we samen zorgen dat je kunt doen wat goed en belangrijk voor je is.

 
Middin.nl wordt vernieuwd en verbeterd

Ook Middin.nl wordt vernieuwd. Je kunt informatie straks makkelijker vinden op deze website. Bijvoorbeeld over welke hulp Middin jou kan geven. En welke hulp er bij jou in de buurt is. Ook vind je straks op de nieuwe website meer verhalen over onderwerpen die voor jou interessant kunnen zijn. We presenteren het nieuwe Middin.nl binnen een jaar. En natuurlijk zorgen we dat de nieuwe website straks helemaal past bij ons nieuwe logo en midden in het leven.

We werken met het Middin Kompas

Het vernieuwde Middin Kompas helpt ons om goede begeleiding en zorg te geven. In het Middin Kompas komen midden in het leven, onze drie beloftes aan onze cliënten en onze basisprincipes samen. Onze begeleiders en alle andere Middin’ers werken met het Middin Kompas.

Middin kompas