Middin gaat voor midden in het leven

Delen op social media

Middin gaat voor midden in het leven. Onze nieuwe slogan is de kern van waar we voor staan. Dit wordt versterkt door onze nieuwe huisstijl, die je vanaf nu op steeds meer plekken gaat zien.

Ruim zeventig cliënten, naasten, begeleiders, zorgmanagers en medewerkers van de ondersteunende diensten werkten het afgelopen jaar aan ons Middin-verhaal. De korte versie lees je nu al hier. Nieuwsgierig naar meer? In de loop van volgend jaar lees je de uitgebreide versie op deze website, die volledig vernieuwd gaat worden. Je leest hier straks veel meer over hoe we mensen met een beperking helpen midden in het leven te staan. Al honderd jaar!

Midden in het leven hoort bij Middin

De zin midden in het leven hoort bij Middin. Net als ons nieuwe logo. We veranderen dit omdat het beter past bij wie we als Middin zijn en hoe we mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel helpen midden in het leven te staan. ‘Het is een mooi compliment dat mensen zeggen: Middin stond toch al voor midden in het leven?’ zegt Emmeke van Eersel van de raad van bestuur. ‘Eigenlijk klopt dat ook. Alleen spreken we het nu nadrukkelijker uit. Waarbij midden in het leven staan voor iedereen iets anders betekent. Waar het om gaat: dat je ook met een beperking kunt gaan voor de dingen die belangrijk voor je zijn. En daar helpen we bij.’

Vernieuwd Middin Kompas

In het vernieuwde Middin Kompas komen midden in het leven, onze drie beloftes aan onze cliënten en onze basisprincipes nieuwsgierig, stimulerend, samen en verantwoordelijk samen. Basisprincipes die nieuw zijn en tegelijkertijd heel vertrouwd, omdat ze veel zeggen over onze professionaliteit en hoe we werken. Het Middin Kompas helpt ons om richting te bepalen in de begeleiding en zorg. Maak hier kennis met ons vernieuwde Middin Kompas.

Nieuwe huisstijl  

We zijn trots dat we midden in het leven en ons vernieuwde Middin Kompas kunnen presenteren in onze nieuwe huisstijl. Een nieuwe huisstijl die versterkt waar we voor staan. En waarmee we ons klaarmaken voor de toekomst. De nieuwe huisstijl met ons nieuwe logo ga je op steeds meer plekken zien. We vervangen het oude logo niet in één keer, maar stap voor stap in 2022 en 2023.

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk hieronder de introductievideo. Of ga naar deze tijdelijke pagina over midden in het leven en onze nieuwe huisstijl.

Middin gaat voor midden in het leven. Al honderd jaar!