Middin is blij met ouderinitiatief KDC AandachtsLab

Delen op social media

 


Vanaf januari 2019 kunnen kinderen met ernstige meervoudig beperking (EMB) overdag terecht bij het kinderdagcentrum AandachtsLab, Labouchèrelaan 1 in Rijswijk. Kinderen tot 18 jaar krijgen intensieve behandeling en begeleiding, gericht op individuele ontwikkelingsmogelijkheden, zodat de kwaliteit van leven van het kind maximaal verbetert.

Ontmoet de initiatiefnemers van Stichting KDC AandachtsLab tijdens het Strandwalfestival in Rijswijk op zaterdag 8 september.

KDC AandachtsLab is een kleinschalig zelfstandig ouderinitiatief. Het concept is voor Rijswijk en omgeving uniek en vooruitstrevend. Niet alleen door de focus op ontwikkeling en beweging, maar ook omdat kinderen de kans krijgen om meer te participeren in de maatschappij. Middin wil graag als zorgorganisatie hier in samenwerken. Dit betekent dat we onze ervaring en expertise op het gebied van kinderen met ernstige meervoudige beperking delen en inzetten, zodat elk kind zich maximaal kan ontwikkelen.

KDC Aandachtslab is gevestigd in een oude kleuterschool. Momenteel wordt deze kleuterschool omgetoverd tot een volwaardig kinderdagcentrum. Om een kind aan te melden is een geldige WLZ-indicatie nodig. Ook zijn ze op zoek naar medewerkers die begin 2019 hier aan de slag willen gaan. Ze zoeken een teamleider, begeleiders niveau 4 en 5, een orthopedagoog én vrijwilligers.

Wil je meteen contact opnemen of meer weten ga dan naar aandachtslab.nl.