Middin organiseerde een Happy Day voor cliënten met een beperking

Delen op social media

Voor 30 dames met een beperking werd er op zaterdag 9 februari een tweede Happy Day georganiseerd in het ADO stadion te Den Haag. Er stonden meer dan 40 vrijwilligers klaar om de cliënten een dag van hun leven te bezorgen.

 

Ik zou willen dat er iedere week zo’n dag was, wat zou dat geweldig zijn!
vertelde Claudia enthousiast

Gezelligheid en saamhorigheid

De reacties van de cliënten van Middin waren unaniem: het was een fantastische dag! Britt zegt: "De Happy Day vond ik geweldig, nieuwe indrukken, gezelligheid en saamhorigheid. 30 prachtige vrouwen met ieder een eigen verhaal, even uniek als gelijk. We houden immers bijna allemaal van tutten en verwend worden! Mooie vrouwen zich nog mooier doen voelen doe je zo!" Julia zette op haar Instagram: "Middin… echt super bedankt dat ik deze dag mocht meemaken, het was fantastisch!"

Het goede doen

Met een kernteam van betrokken medewerkers van Middin werd bijna een jaar geleden het idee opgepakt om juist de cliënten met een lichamelijke beperking in het zonnetje te zetten.
Een team van vrijwilligers met ervaring in het kappersvak, visagie en fotografie zorgde voor een warm welkom. Er waren een aantal vrouwen uit de ADO-dames selectie aanwezig om hun steentje bij te dragen. Ook zij lakten de nagels in vrolijke kleuren en vergezelden de cliënten naar de middenstip voor een fotomoment.

Moment of fame

Nadat alle dames waren gekapt, opgemaakt en behangen met sieraden konden zij op de foto in een echte fotostudio. Daarna was de DJ al aan het warm draaien en lieten de dames hun nieuwe uiterlijk met veel enthousiasme zien op de catwalk, toegejuicht door familie, vrienden en vrijwilligers. 

Dankbaar voor sponsoren en vrijwilligers

Deze Middin Happy Day werd mogelijk gemaakt door vele sponsoren die een financiële bijdrage of middelen beschikbaar hebben gesteld. Ook zou deze dag zonder de vele gemotiveerde vrijwilligers niet mogelijk zijn geweest.

 

happy op de catwalk