Paulinesymfonie

Wonen en Werk, activiteiten en scholing

Adres

Klaroenstraat 119
2287 CC Rijswijk
T 070-336 4150 (kantoor)
E paulinesymfonie@middin.nl

Adres
Klaroenstraat 119
2287 CC Rijswijk
T 070-336 4150 (kantoor)
E paulinesymfonie@middin.nl
Aan wie
Volwassenen en Ouderen
Type beperking
VG

Locatie kenmerken

  • Bij het Wilhelminapark en openbaar vervoer

  • 24 uur per dag ondersteuning op maat

  • Met elkaar eten kan in het trefpunt
In de Rijswijkse Muziekbuurt ligt een modern appartementencomplex: de Paulinesymfonie. Van de 172 appartementen zijn er 25 beschikbaar voor cliënten van Middin. Daarnaast wordt één appartement gebruikt als slaapwacht voor het personeel. Cliënten bewonen ieder een ruim appartement met eigen badkamer en keuken. Een eigen plekje waar zij 24 uur per dag kunnen rekenen op deskundige ondersteuning.

Van alle gemakken voorzien

Een frisse neus halen in het Wilhelminapark, boodschappen doen in het winkelcentrum of met buren een lekkere kop koffie drinken in het trefpunt: wie in de Paulinesymfonie woont, heeft het allemaal binnen handbereik. En of je nu behoefte hebt aan veel of weinig hulp - de begeleiders van Middin zijn er als je ze nodig hebt.

In de appartementen die Middin ter beschikking heeft in de Paulinesymfonie wonen voornamelijk oudere cliënten met een verstandelijke beperking.

samen

Kiezen voor koken

De mate van zelfstandigheid is heel verschillend. Geen probleem, want er is 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar, altijd afgestemd op de zorgbehoefte van de cliënt. Bewoners van de Paulinesymfonie kunnen rekenen op deskundige begeleiders. Zij begeleiden en ondersteunen de bewoners bij algemene en huishoudelijke taken. Bewoners kiezen zelf hoe en waar ze willen eten. Er zijn bewoners die een maaltijd koken in eigen keuken, terwijl anderen voor ontbijt, lunch en avondeten aanschuiven in het trefpunt.

Activiteiten overdag

Overdag gaan de bewoners van de Paulinesymfonie ieder hun eigen weg. Ze gaan naar hun werk of aan de slag bij een van de activiteitencentra van Middin. En in het trefpunt zijn overdag dagactiviteiten voor ouderen cliënten. Cliënten die ambulant begeleid worden in de wijk kunnen ook gebruik maken van het trefpunt.

Heerlijk wonen

De appartementen zijn ruim ongeveer 50 m2. In de Paulinesymfonie zijn koop- en huurappartementen voor verschillende doelgroepen. Zowel starters als doorstromers en senioren vinden er een fijne woonplek. Dat maakt het heerlijk wonen in de Muziekbuurt.