Middin Connect Radio 'on the air'

Online radio is helemaal van nu. Zowel podcasts als live streams zijn een geweldige manier om je creativiteit te delen. Bij Middin maken cliënten radioprogramma’s met uiteenlopende thema’s.

Luister hier live!

Echt gaaf... wat ik bedenk is door iedereen te beluisteren

In het gezellige trefpunt Mariahoeve maakt een groep cliënten radio. Van het bedenken van nieuwe shows, het opnemen van afleveringen tot het afmixen van de opnames. De één weet veel van artiesten, albums, jaartallen en hitnoteringen en de ander neemt je mee in een wereld vol onbekende muzikale pareltjes. Er worden regelmatig gasten in de studio geïnterviewd. Wij zenden elke donderdag uit van 10.00 uur tot 19.00 uur en deze uitzendig wordt op vrijdag herhaald.

Zoveel mensen, zoveel wensen...

Op dit moment maken wij zes verschillende programma’s:

De tien van...

We nodigen cliënten en medewerkers uit in de studio om te kletsen over wat hen bezighoudt. Onder het genot van de tien favoriete nummers van onze gasten vragen we ze het hemd van het lijf.

Rocken op Rolletjes

Ben je klaar voor een uurtje headbangen? Dan ben je hier aan het goede adres. Classic Rock, Soft Rock, Metal en alle gitaarhelden uit de jaren '70, '80 en '90 blazen door je speakers.

Michels's Muziekmuseum

De volledige muziek geschiedenis komt voorbij. Michel weet 'alles' van artiesten, bandleden, albums en hitnoteringen met bijbehorende jaartallen. Samen met een co-host duikt Michel in het muziekarchief met singles uit de jaren '50 tot vandaag.

Freaky met Floyd

Floyd neemt je mee in een wereld met minder bekende muziek. Hij vertelt enthousiast over de songs, concerten en leuke anekdotes. Laat je verrassen met deze alternatieve muziek.

Uit de klei getrokken

Muziek van eigen bodem blijft toch het lekkerst. Ben jij fan van Nederlandse artiesten? Dan is dit programma echt wat voor jou!

House and discotrip

Heb jij ook zulke goede herinneringen aan de eigthies en nineties dan kun je je hart ophalen met geweldige platen uit die tijd. Perfect om je weekend in te knallen!

Nieuws in zicht

Middin Connect Radio draait niet alleen om muziek. Natuurlijk delen we ook graag interessante nieuwtjes met je. Heb je zelf interessant nieuws? Mail naar radio@middin.nl

 

Onze radiomakers stellen zich voor...

Geen radio zonder karakteristiek radiostem... Maak kennis met de toppers achter de knoppen:

Hans is een echte rocker en gelicenseerd radiozendamateur. In het verleden heeft hij opnames gemaakt bij amateurbandjes. Muziek en afmixen zitten dus in zijn bloed. Hans is te beluisteren met zijn show Rocken op Rolletjes en af en toe in andere programma’s.

Michel heeft een uniek talent als het gaat om onthouden van muziekweetjes. Hij vergelijkt zichzelf wel eens met Rainman, "ik heb een fotografisch geheugen als het om muziek gaat". Michel is vooral fan van muziek uit de 50’s en 60’s maar de wat actuelere muziek vindt hij ook leuk. In zijn programma Michel’s Muziekmuseum rakelt hij het ene feitje na het andere op.

Claudia is een multitalent. Zij werkt o.a. als receptioniste en Fablab medewerker bij AC Zwedenburg en blijkt ook nog eens radioshows te kunnen presenteren. Zij wordt dan ook als manusje van alles ingezet bij Middin Connect Radio en presenteert o.a. Uit de klei getrokken en Nieuws in zicht.

Gabriel is onze radiotechnicus. Hij kent het mengpaneel op zijn duimpje. Hij vindt het leuk om met techniek bezig te zijn en is al jarenlang house en techno DJ. Als hij niet bij Middin Connect zit, is hij te vinden bij Omroep West. We kunnen dus nog veel van hem leren!

Charlie is gek op hedendaagse popmuziek. Tijdens zijn programma Charlie's Tussendoortje draait hij allelei popmuziek. Een perfecte balans aan stijlen om tijdens je werkdag te luisteren.

Floyd is geboren voor de radio. Hij kan enorm enthousiast vertellen en hij weet je te verrassen met een flinke portie muziekkennis en een lading wat onbekendere muziek. Zijn favoriete muziek is wat alternatief te noemen en de nummers klinken soms wat freaky. Vandaar zijn show Freaky met Floyd. Daarnaast is hij te horen in Nieuws in Zicht en De 10 van.

Melanie werkt als begeleider bij AC Zwedenburg en Team Ambulant Mariahoeve. Ze zegt zelf niet zo technisch te zijn, ze is daarentegen wel super creatief en verzint samen met de cliënten leuke programma’s. Melanie is te horen als co-host en helpt met het schrijven van de items voor Nieuws in zicht.