Middin Connect Radio 'on the air'

Online radio is helemaal van nu. Zowel podcasts als live streams zijn een geweldige manier om je creativiteit te delen. Bij Middin maken cliënten radioprogramma’s met uiteenlopende thema’s.
met trots

Luister hier live!

Klik op het cassettebandje of luister in je eigen mediaplayer
Echt gaaf... wat ik bedenk is door iedereen te beluisteren

In het gezellige trefpunt Mariahoeve maakt een groep cliënten radio. Van het bedenken van nieuwe shows, het opnemen van afleveringen tot het afmixen van de opnames. De één weet veel van artiesten, albums, jaartallen en hitnoteringen en de ander neemt je mee in een wereld vol onbekende muzikale pareltjes. Er worden regelmatig gasten in de studio geïnterviewd.

Maandag en donderdag

09:00 uur        Start stream met non-stop muziek
10:00 uur        Yamame in the House
11:00 uur        Freaky met Floyd 
12:00 uur        Nieuws in Zicht aansluitend non-stop muziek
14:00 uur        De 10 van aansluitend non-stop muziek         
16:00 uur        Rocken op Rolletjes aansluitend non-stop muziek
18:00 uur        Nieuws in Zicht aansluitend non-stop muziek
19:00 uur        Stop stream

Dinsdag en vrijdag

09:00 uur        Start stream met non-stop muziek
10:00 uur        Hits voor Hits
11:00 uur        Michel’s Muziekmuseum/Wissame Draait doorrr  (even week / oneven week)
12:00 uur        Nieuws in Zicht aansluitend non-stop muziek 
14:00 uur        Charlies Tussendoortje aansluitend non-stop muziek
16:00 uur        House and Discotrip aansluitend non-stop muziek
18:00 uur        Nieuws in Zicht aansluitend non-stop muziek
19:00 uur        Stop stream

Woensdag

Op de woensdag hebben wij om 15:00 uur een speciale show die te beluisteren is op Midvliet FM. Midvliet is te beluisteren via radio in de ether op 107.2 en 107.9 FM en op de kabel via Ziggo op 92.9 FM of digitaal op kanaal 916.

Zoveel mensen, zoveel wensen...

Op dit moment maken wij zes verschillende programma’s:

De tien van...

We nodigen cliënten en medewerkers uit in de studio om te kletsen over wat hen bezighoudt. Onder het genot van de tien favoriete nummers van onze gasten vragen we ze het hemd van het lijf.

Rocken op Rolletjes

Ben je klaar voor een uurtje headbangen? Dan ben je hier aan het goede adres. Classic Rock, Soft Rock, Metal en alle gitaarhelden uit de jaren '70, '80 en '90 blazen door je speakers.

Michels's Muziekmuseum

De volledige muziek geschiedenis komt voorbij. Michel weet 'alles' van artiesten, bandleden, albums en hitnoteringen met bijbehorende jaartallen. Samen met een co-host duikt Michel in het muziekarchief met singles uit de jaren '50 tot vandaag.

Freaky met Floyd

Floyd neemt je mee in een wereld met minder bekende muziek. Hij vertelt enthousiast over de songs, concerten en leuke anekdotes. Laat je verrassen met deze alternatieve muziek.

Charlies Tussendoortje

Werkdagen kunnen soms lang en saai zijn. Sommige mensen snoepen dan tussendoortjes om weer wat energie te krijgen. Charlie draait lekkere popmuziek waar je energie van krijgt. Met zijn tussendoortjes vliegt je werkdag om en ben je voor je het weet swingend weer op weg naar huis.House and discotrip

Heb jij ook zulke goede herinneringen aan de eigthies en nineties dan kun je je hart ophalen met geweldige platen uit die tijd. Perfect om je weekend in te knallen!

Nieuws in zicht

Middin Connect Radio draait niet alleen om muziek. Natuurlijk delen we ook graag interessante nieuwtjes met je. Heb je zelf interessant nieuws? Mail naar radio@middin.nl

 

Onze radiomakers stellen zich voor...

Geen radio zonder karakteristiek radiostem... Maak kennis met de toppers achter de knoppen:

Hans is een echte rocker en gelicenseerd radiozendamateur. In het verleden heeft hij opnames gemaakt bij amateurbandjes. Muziek en afmixen zitten dus in zijn bloed. Hans is te beluisteren met zijn show Rocken op Rolletjes en af en toe in andere programma’s.

Michel heeft een uniek talent als het gaat om onthouden van muziekweetjes. Hij vergelijkt zichzelf wel eens met Rainman, "ik heb een fotografisch geheugen als het om muziek gaat". Michel is vooral fan van muziek uit de 50’s en 60’s maar de wat actuelere muziek vindt hij ook leuk. In zijn programma Michel’s Muziekmuseum rakelt hij het ene feitje na het andere op.

Gabriel is onze radiotechnicus. Hij kent het mengpaneel op zijn duimpje. Hij vindt het leuk om met techniek bezig te zijn en is al jarenlang house en techno DJ. Als hij niet bij Middin Connect zit, is hij te vinden bij Omroep West. We kunnen dus nog veel van hem leren!

Charlie is gek op hedendaagse popmuziek. Tijdens zijn programma Charlie's Tussendoortje draait hij allelei popmuziek. Een perfecte balans aan stijlen om tijdens je werkdag te luisteren.

Floyd is geboren voor de radio. Hij kan enorm enthousiast vertellen en hij weet je te verrassen met een flinke portie muziekkennis en een lading wat onbekendere muziek. Zijn favoriete muziek is wat alternatief te noemen en de nummers klinken soms wat freaky. Vandaar zijn show Freaky met Floyd. Daarnaast is hij te horen in Nieuws in Zicht en De 10 van.

Wissame is een echte muziekliefhebber en daarom van alle markten thuis. Van onbekende urban hitjes naar Nederlandse meezingers. Wissame draait ze allemaal, Wissame draait doorrrrrrr!

Yamame is in the House! Geniet van de energie van dit radio-natuurtalent. Yamame ademt muziek en is niet bang dit te laten horen. Wees voorbereid op een flinke portie urban, hip-hop, latin, R&B  soul gemixt met een hedendaags hitje. Zoals Yamame dit altijd zegt: “LETS GO”!

Wilbert heeft veel ervaring met het radio maken. Hij heeft o.a. bij RTV Rijswijk en RTV Lansingerland gewerkt. Sinds 2020 werkt Wilbert bij Middin Connect. Wilbert presenteert Hits voor Hits, zeer smaakvolle playlists met hits uit alle jaren en weet hierover ook veel te vertellen. 

Middin Connect Radio wint Special Media Award

Wil je kijken hoe gaaf het was?