Sam Schoch nieuwe bestuursvoorzitter ZWconnect

Delen op social media

Sam Schoch wordt de bestuursvoorzitter van ZWconnect. Dit is de nieuwe organisatie die ontstaat na het samengaan van ZorgZijn Werkt en Care2Care. De voorzitter van de raad van bestuur van Middin kijkt uit naar zijn nieuwe rol bij de werkgeversorganisatie.

Schoch wil met ZWconnect bijdragen aan de bloei en groei van zorg en welzijn in Zuid-Holland. Samenwerking is hiervoor essentieel. ‘We hebben elkaar écht nodig!’ zegt hij. ‘In je eentje is het grote probleem van de arbeidsmarktproblematiek niet op te lossen. Die verantwoordelijkheid, die maatschappelijke opdracht die we als sector hebben, moeten we samen voelen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit binnen zorg en welzijn in Nederland niet teveel onder druk komt te staan, moeten we ons verenigen, het gesprek aangaan en elkaar aanspreken als dat nodig is. Samen komen we veel verder.’

Voorzitter raad van bestuur Middin

Sam Schoch is sinds 7 jaar lid van de raad van bestuur van Middin, waarvan de laatste anderhalf jaar als voorzitter. Het voorzitterschap van ZWconnect zal hij naast zijn werk voor Middin uitvoeren.

Een uitgebreid interview met Sam Schoch over het voorzitterschap van ZWconnect lees je hier. Op deze plek lees je over het samengaan van ZorgZijn Werkt en Care2Care.