Samen Sterk voor Kwaliteit! Kom je ook?

Delen op social media

Van half september tot half november 2018 organiseren cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR verdeeld over het hele land de SamenSterkdagen. Deze bijeenkomsten zijn voor mensen met een beperking, familie en professionele hulpverleners/begeleiders. Dit doen zij samen met een gast-organisatie. Voor Zuid-Holland is dit op 5 oktober Middin!

Doe mee aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning. Bij de SamenSterkdag kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bezoeken en meedoen aan workshops. Voor iedereen die betrokken is, is er iets te doen: voor mensen die gebruik maken van zorg en ondersteuning, familie, medewerkers, vrijwilligers, cliëntenraden.

Het programma

We willen graag dat mensen met elkaar in gesprek gaan over onderwerpen uit de Kwaliteitsagenda Gehandicaptenzorg. Hierin staan afspraken over kwaliteit, over samenwerken aan nóg betere zorg en ondersteuning.

De SamenSterkdag duurt van 10.00 tot 15.30 uur (inloop vanaf 9.30 uur).
Het programma bestaat uit:

  • een gezamenlijk opening
  • verschillenden workshoprondes en lezingen, kijk hier voor de workshops.
  • een stukje ontspanning en gezelligheid

De workshops en lezingen worden samen met ervaringsdeskundigen verzorgd. 

Kosten

Meedoen met de SamenSterkDag is gratis.

Nog vragen?

Als je meer wilt weten over deze dag of andere SamenSterkDagen, kun je bellen met Paula du Pont of Helena Wiersma (030 293 76 64 / info@hetlsr.nl).

Doe mee en meld je aan!

Doe je mee met de SamenSterkdag in bij ons in Rijswijk? Kijk hier voor de uitnodiging met alle informatie. Vul het aanmeldformulier hier in. Vind je het lastig om je via de computer aan te melden? Dan kun je je begeleider of familie vragen of hij of zij wil helpen. Als dat niet lukt, kun je tijdens kantooruren ook bellen met 030 293 76 64.

Vijf bijeenkomsten

De SamenSterkdagen zijn op de volgende data en plaatsen:

  • vrijdag 28 september in Vries (Drenthe)
  • vrijdag 5 oktober bij zorginstelling Middin in Rijswijk (Zuid-Holland)
  • vrijdag 26 oktober in Utrecht (Utrecht)
  • vrijdag 2 november in Rosmalen (Noord-Brabant)
  • vrijdag 9 november in Enschede (Overijssel)

Deze bijeenkomsten vinden plaats in het kader van de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg ‘Samen Sterk voor Kwaliteit’, een samenwerking van Ieder(in), KansPlus, Landelijk steunpunt (mede)zeggenschap (LSR), Landelijke Federatie Belangenverenigingen door en voor mensen met een verstandelijke beperking (LFB), MEE Nederland, NVAVG, VGN, V&VN, ZIN, IGJ i.o. en het Ministerie van VWS.