Shoppen en meer

Shoppen en meer
Bij Middin kun je zelf kiezen hoe je wilt leven en kun je de dingen doen die bij je passen. Zo biedt Middin verschillende soorten dienstverlening waar we iedereen graag van op de hoogte willen brengen. Kom vooral eens een kijkje nemen bij ons en ervaar met eigen ogen wat we voor je kunnen betekenen. Van een ovenvers brood tot aan het aanschaffen van een handgemaakt cadeau. En van een bezoekje brengen aan een kinderboerderij tot aan het digitaliseren van je bestanden. Laat je eens verrassen bij Middin!

Food

U bent van harte welkom bij bakker Vlinder in Den Haag en in Rotterdam. De bakkerswinkel is in Den Haag gevestigd aan een sfeervol pleintje aan de Wagenstraat 182, gelegen tussen station Hollands Spoor en het centrum van Den Haag. De bakkerswinkel in Rotterdam is gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg 323B. Bij onze Bakkers kunt u heerlijk brood, banket en sandwiches kopen. 

De medewerkers maken Bakker Vlinder een bijzondere winkel. Zij hebben een verstandelijke beperking en ze krijgen hier een opleiding op maat om de fijne kneepjes van het vak te leren. Begeleiders van zorgorganisatie Middin ondersteunen hen bij het werk.

 1. Bakker Vlinder Den Haag
 2. Bakker Vlinder Rotterdam

Cadeau's

In de webwinkel van Middin vind je bijzondere, kleurrijke cadeaus voor mensen die je iets speciaals gunt: omdat ze jarig zijn, omdat ze trouwen, of zomaar. Natuurlijk kun je ook jezelf verwennen met een van onze mooie cadeaus. Alles wat je hier ziet is met veel zorg en oog voor detail bij Middin gemaakt door mensen met een beperking in de winkels en ateliers van Middin. Dit werk is wat ze het liefste doen en daar zijn ze dan ook trots op! Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje.

Veel winkelplezier!

 1. Zinderin
 2. De Werkwinkel
 3. Middinwinkel

Zinderin Kunst

Zinderin Kunst is een werkplaats en vakopleiding op het gebied van de beeldende kunst voor mensen met een beperking. Na een stageperiode wordt er een persoonlijk plan opgesteld. Hierin kan men zijn of haar talenten onderzoeken op het gebied van schilderen, tekenen, fotograferen, etsen, animatie en videofilm. De deelnemers worden begeleid door beeldend kunstenaars.

 • Voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Theorie en praktijk
 • Begeleiding door vakdocenten
 • Workshops krijgen en geven
 • Ontwerpen in opdracht
 • Expositie, verhuur en verkoop
 
 1. Zinderin Kunst

Groen

Buitengoed Dorrepaal is een veelzijdig buitengoed met een sfeervolle villa, een uitgestrekt wandelterrein, een tuinwinkel en een kwekerij. Buitengoed Dorrepaal ligt aan de Vliet tussen Voorburg en Rijswijk. Wat Buitengoed Dorrepaal extra bijzonder maakt: hier werken mensen met een verstandelijke beperking, ondersteund door begeleiders van Middin. 

U bent ook van harte welkom op onze kinderboerderijen Het Akkertje, Julialaantje 15 in Rijswijk, Vreugd en Rust en Essensteijn, Oosteinde 12 in Voorburg. Het Akkertje ligt heerlijk in een buitengebied, Het Akkertje en Essensteijn in de oude kern van Voorburg, nabij de winkels. Voor kinderen is er altijd iets te doen: knuffelen met konijnen en cavia's, de geiten en schapen in de wei aaien, een rondje lopen met een van de ezels. Maar er is natuurlijk ook volop plek om lekker te spelen, te rennen of te hinkelen. De volwassenen kunnen ondertussen een kopje koffie of thee in het restaurant drinken, of heerlijk buiten zitten.

 1. Buitengoed Dorrepaal
 2. Kinderboerderij het Akkertje
 3. Kinderboerderij Vreugd en Rust

Diensten

Middin heeft totaal drie PCenters: in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Bij PCenter kunnen cliënten vaardigheden met de computer ontwikkelen. Computers kunnen aangepast worden, zodat ook cliënten met ernstige beperkingen eraan kunnen werken. Elke PCenter heeft zo'n tien tot twaalf werkplekken, waar cliënten één of meer dagdelen per week naar toe kunnen komen. Bel voor informatie naar Rotterdam 010 217 19 17, naar Zoetermeer 079 316 06 60 of Den Haag (onderdeer AC Waldeck) 070 325 06 05.

Poortwerk is een werkplaats van Middin in de gemeente Lansingerland. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verrichten hier marktgericht werk dat aansluit bij hun mogelijkheden en interesses. Het is mogelijk om werkervaring op te doen bij verzorging- en verpleeghuizen, inloop- en ontmoetingscentra en ondernemers of bedrijven. Bel voor informatie naar 010 514 88 49.

 1. PC Center
 2. Poortwerk