Volwassenen met een ernstige meervoudige beperking

Volwassenen met een ernstige meervoudige beperking
Mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB) communiceren niet of nauwelijks door middel van gesproken taal. Een van de grote uitdagingen is het verstaan van hun manier van communiceren, contact maken en alert zijn op hun signalen (sensitief en responsief zijn). Om mensen met EMB goed te kunnen ondersteunen kiest Middin ervoor om te werken met Triple C (cliënt, coach en competenties) en LACCS (lichamelijk welbevinden, alertheid, contact, communicatie en stimulerende tijdsbesteding).

Ontwikkelen en activiteiten

Op verschillende activiteitencentra van Middin kunnen volwassenen met een ernstige meervoudige beperking terecht voor plezierige en zinvolle dagactiviteiten. Het streven is om de activiteiten zoveel mogelijk in de directe woonomgeving van de cliënt aan te bieden. De cliënt kiest zelf zijn of haar activiteit.

  1. Dagbesteding

Wonen

Mensen met een ernstige meervoudige beperking hebben zeer intensieve ondersteuning en verzorging nodig en zijn afhankelijk van de begeleiding. Een team van kundige begeleiders bieden samen met specialisten deze ondersteuning, 24 uur per dag.

  1. Wonen

Heb je een vraag?

Neem contact op met Klantcontact. Contact