Vrienden maken mogelijk

Word u ook Vriend van Middin?

U kunt als particulier of als bedrijf Vriend worden van Middin

 

 

 

foto1Duofiets
"In de drie weken die de duo-fiets in ons bezit is heeft hij zijn nut nu al vele malen bewezen. En dankzij de handige boodschappenmandjes is er al menig pak melk bij de supermarkt gekocht. En nu kunnen we samen met de cliënten boodschappen doen, in plaats van voor de cliënt. Dit past goed bij:'Regie op Eigen leven en Zorgen met in plaats van Zorgen Voor'.

foto2Korte vakantie
BSO Piramide van Middin wordt bezocht door kinderen met een lichamelijke beperking, eventueel in combinatie met een (licht) verstandelijke beperking. Voor de ouders en voor de kinderen is het bezoeken van attracties vaak niet mogelijk. Dat we dit in de vakantie nu wel konden bieden, was voor zowel de kinderen als de ouders een groot cadeau.

Mimakkus clown
Met de inzet van de Mimakkus clown wordt meer direct cliëntcontact met de dementerende cliënt gemaakt en heeft deze meer opmerkzaamheid in en met zijn/haar omgeving. De begeleiders krijgen op deze wijze meer informatie uit de cliënt om de levensloop bestendige daginvulling en verzorging vorm te geven.

foto1Nieuwe computers
Het was geen werken meer op die oude computers maar dankzij Vrienden van Middin en het Zorgondersteuningsfonds kunnen we nu weer jaren vooruit. Namens begeleiders en cliënten, ontzettend bedankt!!

Wordt u onze vriend?

Dit is slechts een greep uit de activiteiten die (mede) door Vrienden van Middin mogelijk werden gemaakt. Wij breiden onze vriendenkring graag met u uit. U helpt dan dromen verwezenlijken en maakt er onze cliënten ontzettend blij mee. U kunt al vanaf € 10 per jaar vriendschap sluiten. Voor meer informatie en/of aanmelding klik hier.