Vrienden van Middin

Vrienden van Middin
De cliënten van Middin zijn verzekerd van goede, professionele zorg. Maar de stichting Vrienden van Middin gunt de cliënten meer. De extra's, die het leven aantrekkelijker maken. Het gaat dan om fundamentele zaken als zelfontplooiing, maar ook om extra's als computers en leuke uitstapjes. Het bestuur van de stichting Vrienden van Middin kent na afstemming met de Raad van Bestuur circa vier keer per jaar bedragen toe aan aanvragen vanuit Middin. Voorbeelden zijn een tandemfiets voor het Puber AC, apparatuur voor de snoezelruimte op locatie Zomers Hof, het opknappen van de tuin van locatie Meerzicht, een vakantie voor de bewoners van locatie Sterrenkrooshof en tuinmeubelen voor locatie Stellenbosch. Wilt u het verschil maken en ons helpen iets extra's te bieden aan de cliënten van Middin?

Word ook Vriend van Middin

Iedereen, zowel particulieren als bedrijven, kan vriend worden van Middin en meehelpen om dromen van cliënten uit te laten komen. Dit kan door een periodieke schenking te doen. Eénmalige giften, donaties of legaten zijn natuurlijk ook welkom.

 

  1. Meld u aan als donateur

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Stichting Vrienden van Middin heeft een ANBI-status. Dit houdt in, dat uw giften aan de stichting aftrekbaar zijn van uw belastbaar inkomen. 

  1. ANBI Vrienden van Middin

Maatschappelijk betrokken bedrijven

Bent u ook op zoek naar een boeiende activiteit voor uw medewerkers, waar cliënten van Middin vaak jarenlang plezier hebben? 

  1. Zet u in voor Middin

Maak dromen waar

Stichting Vrienden van Middin biedt medewerkers de mogelijkheid om een droom waarmee het leven van de cliënten vanaf 2020 nog leuker wordt werkelijkheid te maken. Alle dromen die het leven van de cliënten van Middin vanaf 2020 nog beter maken zijn welkom.

 

  1. Wil je hier meer over weten?