Vrienden van Middin

Vrienden van Middin
De cliënten van Middin zijn verzekerd van goede, professionele zorg. Maar de stichting Vrienden van Middin gunt de cliënten meer. De extra’s die het leven aangenamer maken en plezier geven. Via de vriendenstichting wordt het mogelijk voor cliënten om een uitstapje te maken of een keer met elkaar op vakantie te gaan. Het welzijn en de zelfontplooiing van de cliënten van Middin staat daarbij voorop. Daarbij wordt in 2020 nadrukkelijk gekeken naar innovatieve voorstellen die het leven van cliënten verrijken.

Maak dromen waar

Stichting Vrienden van Middin stimuleert medewerkers om dromen van cliënten als fondsaanvraag in te dienen. Een greep uit de dromen die actueel zijn gerealiseerd: het renoveren van een keuken zodat vrijwilligers op een woonlocatie in Den Haag samen met de cliënten kunnen koken en eten. Het opknappen van een tuin bij een gespecialiseerde kinderopvang. Het steunen van een radiozender van jonge cliënten tegen eenzaamheid in Rotterdam.

 

  1. Wil je hier meer over weten?

Word ook Vriend van Middin

U kunt als bedrijf of particulier vriend van Middin worden. U helpt daarmee cliënten hun dromen uit te laten komen. Dit kan door (eenmalig) een bedrag te schenken aan stichting Vrienden van Middin via IBAN NL35 RABO 0113 4589 67. Of door u als donateur aan te melden. Overweegt u een legaat of een andere schenking aan Middin? U bent van harte welkom om hier met onze fondsenwerver over in gesprek te gaan.

 

  1. Meld u aan als donateur

Algemeen Nut Beogende Instelling

Stichting Vrienden van Middin heeft een ANBI-status. Dit houdt in, dat uw giften aan de stichting aftrekbaar zijn van uw belastbaar inkomen. Lees hier onze jaarrekening.

  1. ANBI Vrienden van Middin

Maatschappelijk betrokken bedrijven

Bent u ook op zoek naar een vrijwilligersactiviteit voor uw bedrijf, waar cliënten van Middin vaak jarenlang plezier van hebben? 

  1. Zet u in voor Middin