Woonlocatie Het Carré 10 jaar!

Delen op social media

Op 15 november 2007 opende woonlocatie Het Carré voor het eerst haar deuren. Nu, 10 jaar later, is dit uiteraard niet ongevierd voorbij gegaan. Op 23 februari 2018 werd dit jubileum dan ook groots gevierd door alle bewoners, medewerkers, vrienden en familie. Het feest vond plaats in evenementencentrum 't Manneke. Na ontvangst van alle genodigden werd met een toespraak van Klaas Gutjahr, zorgmanager van Het Carré, de feestelijke receptie geopend.

Het Carré ligt in de groene wijk Meerpolder in gemeente Lansingerland. En is een locatie voor mensen met NAH (niet- aangeboren hersenletsel). Alhoewel de eerste bewoners 10 jaar geleden niet per definitie NAH cliënten waren. 

Inmiddels biedt Het Carré ondersteuning aan 19 bewoners, waarvan een aantal er al vanaf het begin woonachtig zijn. Zo ook Jessica. Voor haar begon op 30 november 2007 het grote avontuur.

Volgens Jessica: "Wat gaat de tijd toch onwijs hard! Ik heb als bewoonster heel wat meegemaakt op het gebied van personeel wat kwam en weer vertrok. Ook heb ik helaas afscheid moeten nemen van bewoners. In deze 10 jaar ben ik ook een keer intern verhuisd, wat voor mij een grote verandering was. Als ik terugkijk doe ik dit met gemengde gevoelens. Heel veel leuke, maar ook wat minder leuke momenten.  Misschien tot over 10 jaar!"

 

Het Carré 10 jarig bestaan