Zinderin Cadeau

Werk, activiteiten en scholing

Adres

Choorstraat 47
2611 JE Delft
T 015 213 14 28
E zinderin@middin.nl

Adres
Choorstraat 47
2611 JE Delft
T 015 213 14 28
E zinderin@middin.nl
Aan wie
Volwassenen
Type beperking
NAH, VG en ASS

Locatie kenmerken

  • Mooie, lichte werkplek met een tuin en midden in de levendige stad Delft

  • Zelf kiezen uit vier verschillende specialiteiten: textiel, borduurwerk, deco-producten of kaarsen.
Midden in het historische centrum van Delft staat Zinderin, een sfeervolle winkel met unieke cadeaus. Cliënten van Middin werken met veel plezier in de winkel en in het bijbehorende atelier. Cliënten maken een deel van de cadeau artikelen uit het assortiment. Dit zijn producten van verschillende materialen, die onder deskundige begeleiding worden gemaakt in het atelier achterin de winkel . In de winkel aan de voorzijde van Zinderin staan cliënten klanten te woord, pakken aankopen in en verzorgen de betaling. De combinatie van producten maken en het werken in de winkel samen met de begeleiders is goed voor de ontwikkeling van de cliënten.

Winkel en atelier in hartje Delft

Zo’n vijfentwintig cliënten werken in het gezellige atelier van Zinderin aan de cadeau artikelen die in de bijbehorende winkel worden verkocht. Wie wil, kan samen met een begeleider in de winkel de klanten helpen. Een deel van de producten wordt op bestelling gemaakt. Maar dat gebeurt niet onder druk, iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau.

Werken in het atelier

Zinderin bestaat uit een winkel en een atelier. Het atelier van Zinderin is een fijne plek met veel licht en kleuren. Er is zelfs een ommuurde tuin waar de cliënten bij mooi weer hun boterham kunnen eten. Dagelijks zijn er vier groepen aan het werk, die elk hun eigen specialiteit hebben: textiel, borduurwerk, deco-producten of kaarsen. Iedere cliënt kiest wat hem of haar het meest aanspreekt. De producten worden verkocht in de winkel en een deel wordt op bestelling gemaakt voor bijvoorbeeld bedrijven. Daarbij zorgen de begeleiders er altijd voor dat de cliënten rustig, in hun eigen tempo kunnen werken.

Werken in het atelier

Ontwikkeling staat centraal

Zinderin gaat uit van de mogelijkheden van de cliënten en wil ervoor zorgen dat iedereen zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Voor sommigen gebeurt dat door het werk in het atelier en in de winkel. Anderen kunnen net een stapje verder gaan en komen via een stageplek bij een bedrijf misschien wel op een begeleide werkplek terecht.

  • Cliënten met een beperking
  • Uniek en divers aanbod voor het maken van creatieve producten
  • Mogelijkheid voor doorstroming naar een stageplek of betaalde baan
  • Direct contact met de klanten in de winkel
  • Mooie, lichte werkplek met een tuin en midden in de levendige stad Delft
Een fijne plek om te werken en met klanten in aanraking te komen

Klanten helpen

Zinderin bevindt zich in hartje Delft, waar het altijd druk is met winkelend publiek en met toeristen die in de oude stad op excursie zijn. De winkel is het 'gezicht’ van Zinderin: aangelokt door de mooie etalages komen veel mensen er een kijkje nemen. De cliënten kunnen ervoor kiezen om een winkeltraining te volgen. Iedereen heeft steeds een dagdeel 'winkeldienst’. Samen met een begeleider staan cliënten de klanten te woord, pakken aankopen in en helpen met afrekenen.

Kijk naar onze 3D presentatie
Openingstijden van de winkel

Maandag 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur

Laatste zaterdag van de maand 10.00 -17.00 uur

Klanten helpen aan de kassa